Serien om flocken, #3

Vargblod

Bok av Sara Dalengren
På kort tid har mycket förändrats för gruppen med skepnadsskiftare som skapat sig ett hem i de småländska skogarna. Men alla upplever inte förändringarna som positiva ... Stefan är uppgiven, nedstämd och vet inte hur han ska gå vidare med sitt liv. Den han älskar är lycklig tillsammans med någon annan och drömmen han burit på under många år har krossats. Kan han skapa nya drömmar och öppna sitt hjärta för någon annan? Lukas har för första gången i sitt liv ett hem där han trivs och blir väl behandlad. Han lever i en flock utan rangordning och orättvisor, men vetskapen om faran som hotar sliter honom itu. Särskilt när känslor, som hans nya frihet väckt till liv, blir för svåra att hålla tillbaka. Kommer hans nya vänner att vända honom ryggen när de får reda på att han är orsaken till att deras framtid står på spel? Vargblod är tredje delen i serien om Flocken.
Min favorit i serien hittills. Jag fullkomligt älskade kärleken och spänningen i den här boken. En så vacker kärlekshistoria som gjorde att jag omöjligt kunde släppa taget om boken.
Rekommenderas för den som gillar kärleksromaner
Du vet när man läser en bok som är bra men du hittar något som gör att det förstöra hela stämningen och man kan inte se förbi det vilket gör att man får för sig att hela boken är dålig. Det är så jag kände när jag läste bok två i serien Flocken så när jag fortsatte med bok tre i serien var jag nervös, riktigt nervös. Men jag borde inte varit nervös. För den här boken var så sjukt jädrans bra.

Det jag inte gillade i andra boken var Anja men det märks hur mycket hon har utvecklas efter Simon och hennes förhållande och hennes nya flock. Jag är faktiskt riktigt förvånad hur bra hon tog Stefans och Lukas förhållande. Så arg hon blev med Miram och Jonatans barn gjorde så jag trodde hon skulle bli lika sur över det samkönade paret. Men tack och lov inget om det. Det var knappt någon som ens lyfte på ögonbrynet och jag önskar att mer böcker hanterade par så!

Nu är den här boken inte Anjas bok men kände att jag behövde berätta hur mina åsikter om henne har ändrats. Men åter till huvudkaraktäerna i den här boken, underbara Lukas och Stefan. Det här paret är helt klart det starkaste och finaste jag har läst. Visst det är lite insta kärlek som det har varit genom hela serien men den här gången så kändes den inte jobbigt. Det var snare vackert hur Lukas hittade hem så fort han träffade Stefan. Åh, seriöst kärleken mellan dessa två är bland det finaste jag läst. Jag har verkligen INGET att klaga.

Nu undrar ni säkert varför jag inte gett den här boken fem stjärnor. Det är lite som i andra boken är att när det händer något spännande så tycker jag det går över allt för snabbt. Jag skulle gärna ha läst mer och varit orolig om någon överlever eller inte lite längre. Det gick för snabbt, jag vill må dåligt när jag läser, haha. Jag vill stanna upp allt jag gör bara för att få läsa för att få svar men när det går över så snabbt så hinner jag inte få den känslan.

Letar du efter en romantisk bok men skiftare så behöver du inte leta längre. Du kommer älska den här serien.
Vargblod är den tredje delen i serien Flocken. I denna bok får vi följa Stefan och Lukas som båda kommer från ett tragiskt förflutet. Stefan försöker förlika sig med att hans bästa vän Simon har gått och förälskat sig i en kvinna, när Stefan själv egentligen är kär i honom. Lukas försöker fly från sitt förflutna och sin bror, han hittar trygghet hos hans nya vänner men framförallt hos Stefan. Lukas och Stefan hittar stöd och hjälp hos varandra samtidigt som det utvecklas till något mer. Men snart kommer Lukas förflutna ikapp. Ska de stanna på gården och kämpa för sitt nya liv eller fly?
Jag tyckte om den här boken jättemycket. Stefan kanske var lite smått irriterande ibland när han hela tiden var sur på Simon men det var förståeligt. Det passar hans karaktär. Det här är min favoritbok i serien än så länge och jag ser verkligen fram emot nästa bok.
Vargblod är tredje delen i Flocken-serien av paranormal romantik-drottningen Sara Dalengren. Den tredje följer kärleksresan mellan Stefan och Lukas, om hur det är att inse vem man är kär i och vem man är. Men också om hur man måste kunna ställa upp för varandra, även fast det är skuldkänslor eller otillräcklighet som bubblar inombords.

Åh, vad jag älskade den här boken! Jag påbörjade den en kväll och insåg mitt misstag när jag knappt kunde hålla ögonen öppna men ändå ville fortsätta läsa. Det var en sådan fantastiskt känsla att få vara tillbaka med gänget i de småländska skogarna och se hur deras kärleksbekymmer ska lösas samtidigt som de har mer allvarliga problem att ta itu med. Kemin mellan Lukas och Stefan var fantastisk och jag bara väntade spänt på hur de till slut skulle få varandra. Det var nästan så att jag var tvungen att torka tårarna på slutet då jag trodde att det var kört.

Det finns ingenting negativt om den här boken. Och jag längtar så efter del fyra i den här serien så jag nästan spricker! Fantastiska böcker - hela serien. Jag ser så fruktansvärt mycket fram emot att få följa Igors perspektiv och jakten på kärleken i nästkommande bok. Läs den här serien. Läs den bara (men läs de två första delarna först såklart)!