Träningspodden

Podcast med Jessica Almenäs och Lovisa Sandström
Vill du komma igång med din träning? Eller kör du ett par pass i veckan men vill hitta inspirationen till att ta din träning till nästa nivå? Eller är du kanske en hängiven träningsfantast som bara vill tjuvlyssna på ett par likasinnade? Då är det här podden för dig! Programledaren Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström peppar dig.
En härlig blandning, framförallt inom träning men även familj och arbetslivet tas upp.
Lösningar, utmaningar, tips & trix i en positiv ton.
En träningspodd som ger inspiration, humor, tips och många egna erfarenheter från Lofsan och Jessika. De berättar om hur man kan balansera familjelivet och träningen. Kul och lättsam.
Sådär podcast om träning, finns bättre podcast som ger bättre träningstips för vardagen, men är okej.
Favorit träningspodd! Dem ger goda tips om träning, har roliga och goda diskussioner som gör att det blir intressant att lyssna på dem!
Bästa träningspodden!!

Här får man bra träningstips och bra råd om man gillar att träna.

Mycket skratt och roliga diskussioner!

Jag älskar att lyssna på denna! 👊👊👊
Min absoluta favoritpodd! Två roliga, duktiga och inspirerande kvinnor som ger sin syn på träning, med mycket bra diskussioner. Lofsan som är professionell, och Jessica är vardagsmotionär gör en bra kombo!
Min absoluta favorit pod! Blandning av bra träningstips, vardagligt snack och goda skratt! Känns som de pratar från hjärtat och det är ärligt.