Framgångspodden

Podcast
Nordens största intervjupodd. Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.
Många intressanta gäster, tyvärr är podcastens host outhärdlig. Varför har man en person som inte kan ställa några relevant frågor som ska intervjua?
Inspirerande och utmanande pod där Alexander Pärleros träffar olika människor som kan lära oss något om livet och framgång. Lyssna om du vill lära dig om vad framgång är och dess betydelse!
Alexander Pärleros inspirerar och utmanar.
Rekommenderar alla som vill utvecklas att lyssna på denna podcast.
Alexander pärleros är själv en inspirerande person och intervjuar en salig bland människor som lyckats på olika sätt. Lämnar mig med massa ny energi varje gång!
Jag tycker om denna podden eftersom man lär sig så mycket av människorna som blir inbjudna till podden! Allt från ekonomiprofessorer till kända youtubers och många namn som jag tidigare inte hört om men som gett mig så mycket i deras gästande hos Alexander Pärleros podd