Vi får väl trösta varandra

Bok av Mark Levengood
Boken är en samling av författarens mest älskade och efterfrågade texter. De har tidigare funnits med i radioprogrammet Tankar för dagen eller i någon av hans böcker. Nu är de alla samlade på ett och samma ställe. Texterna kretsar kring livet i all sin mångfald. Med livsråd och ljusglimtar ger författaren läsaren perspektiv som kan leda ut ur mörker och svåra tider.
Jag tycker så mycket om att läsa och lyssna till Mark, hans humor är och hans sätt att beskriva är fantastiskt, jag skrattar högt många gånger när jag läser denna bok!
Mark är en ordkonstnär som trollbinder sina läsare från första meningen. Med historier som är både hjärtskärande, roliga och helt otroliga förgyller han vilken dag som helst.
Ingen landkrigs så hjärtligt som Mark. Och han gör det med hjärta, smärta och glädje. Finns ingen som i samma mening kan få med all dessa tre områden som han och den som inte läst nån av hans böcker - gör det NU!
Denna bok är en av alla de succéer som han gjort och rekommenderas alla, oavsett om man vill läsa roliga sker eller djupare. Den har allt!
Väldigt mysig och stundtals överraskande och rolig bok om Marks vardags och mer spännande upplevelser från barndom och vuxenliv.