Bortom dina ord

Bok av Elin Hedlén (fd. Ahlström)
Inga fler män! lovar Hanna när hon packar väskorna efter det senaste uppbrottet. Sommaren ska spenderas på en ranch i Montana för att hitta tillbaka till sig själv. Men när hon anländer till den idylliska landsbygden inser hon att löftet blir svårt att hålla. Snart befinner Hanna sig i valet mellan två cowboys den ödmjuka och omtänksamma James som är tillsammans med den falskspelande Brenna, eller den karismatiske och rättframme Colby som gjort det klart att han står till hennes förfogande. I sökandet efter sig själv och en ny tro på kärleken, hamnar Hanna i en svår situation. Snart handlar det inte bara om de val en romans medför, utan att ta sig igenom sommaren med livet i behåll.
Bortom dina ord
Av: Elin Ahlström
Utgiven hos: Everlasting Publisher Int.
~☆~
Tack @everlasting.publisher för recex!

Hanna flyr landet efter att hennes förhållande tar slut. Hon tänker tillbringa sommaren i Montana, arbetande på en ranch och undvika män!
Det är dags att hitta tillbaka till sig själv och finna glädjen i livet igen.
Men innan hon vet ordet av står Hanna i valet mellan två cowboys, tystlåtna James och rättframme Colby.
~☆~
Men alltså!! På riktigt?! Det var galet bra beskrivningar av allt och det känns som om jag var med där i bakgrunden och upplevde samma saker. Helt fantastiskt språk och härliga karaktärer.
Jag fnissa, grät och kände igen mig genom hela boken.
~☆~
Har du inte hittat till denna skönhet sen innan så leta upp den och läs!
5/5 ⭐och jag hoppas författaren planerar att skriva fler böcker!