Tacos

Mat
Tacos måste vara bästa fredagsmaten. Vad är bättre än plockmat när arbets- och skolveckan är slut?! Var och en kan välja de tillbehör och goda röror som man själv vill och tycker om - och alla blir nöjda. Perfekt start på helgen!
Det finns absolut inget som Mn älskar lika mycket som tacos! Den maträtten har allt och lite till. Det finns något för alla när man dukar fram tacos.

En maträtt där man kan kombinera ingredienser som man själv vill!
Tacos är en rätt som de flesta inte tröttnar på. Passar alla åldrar och kan varieras på oändligt många sätt. Perfekt helgmat men även om man vill lyxa till vardagen!
En maträtt som du kan egentligen kan ha vad som helst i. Vill du ha fisk, skaldjur,vego, kyckling eller köttfärs, ost, frukt och grönt, Allt funkar.
En maträtt du kan variera i oändlighet- från taco i pajform, till tacofärs med bara grönt, tacoknyten, vegetarisk , ja - många fler varianter finns, man ledsnar aldrig.
Snabbt, lätt och tacksam maträtt för barn som vuxna då man väljer tillbehör, grönsaker, röros och såser efter dem som ska äta.
Mycket gott!
Tacos måste ju nästan klassas som Sveriges nationalrätt snart?! Tycker att det är gott, smidigt och ett bra alternativ när man är flera vid middagsbordet. Mina favoriter i tacosen är mango, picklad rödlök och smulad fetaost.
Tacos kan man variera oändligtDe flesta tycker att det är gott men svårt att äta.
Man kan ha allt från färs till fisk,allt efter smak och tycke.
Tacos! Finns det något bättre?! 😄 man kan variera i det oändliga. Vanliga, gratäng, paj. Och mitt bästa tips är att servera med ananas.