Shepherd's pie

Mat
Det var längesedan jag gjorde denna maträtt men måste nog göra den snart. För den är otroligt god, smidig också. Tack för påminnelsen.
En riktigt mastig maträtt som passar ypperligt under råa höstdagar och kyliga vinterkvällar. Shepherds Pie är för mig riktig comfort-food och avnjuts gärna på en pub i sällskap av en skummande öl.

Lite krånglig att göra hemma eftersom den är tidskrävande om man gör allt från grunden. Ska man dessutom spritsa potatismoset tar det än mer tid men det är det värt för att få en vackrare måltid.
Lite bökig att tillaga och kanske inte så aptitretande att se på men supergott att äta. Ingredienserna gifter sig bra men gör den från grunden och fuska inte med halvfabrikat som pulver mos för då förstör ni den. Ha god till tillagningen och servera nygräddad till de matglada så blir det en mättande god upplevelse.
Så smidigt sätt att göra middag. Välj ett av alla de olika recepten för en pajbotten. Sedan kan du fylla den precis med vad du själv vill ha, eller det som finns i kylskåpet. Favoriten just nu är en med grönkål, pinjenötter och fetaost.