Lucy Rex : Hotellmordet

Bok av Pontus Fogelberg
Lucy Rex lever till vardags i en harmonisk miljö på sin mammas hotell. I helgen är en originell skara gäster inbokade och hennes moster och kusin kommer på besök. När hennes ex dessutom dyker upp med sin nya fru bryter kalabaliken ut. En av gästerna hittas mördad och en tjuv verkar gå lös. Lucy dras in i jakten på den skyldige, men hon måste skynda sig innan någon mer hamnar i fara. Hotellmordet är en färgsprakande och klassisk pusseldeckare med mängder av säregna karaktärer, värme och en liten nypa ond bråd död.
3 utgåvor
Välj utgåva
HotellmordetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178853168
HotellmordetSvenska - Pocket
ISBN: 9789178852758
Lucy Rex : HotellmordetSvenska - E-bok
ISBN: 9789178852987
Alltså jag vet inte riktigt. Den här boken gör min lite fundersam och förvirrad. Inte alltid så bra. Den ska utspelade sig i nutid men hela känslan jag får är att det är typ 1930-tal. Alla personer benämns som herr och fru och hotelldirektörskan. Hade det inte varit för att en mobiltelefon dyker upp då och då så hade jag inte fattat att det var nutid. Tyckte inte heller att upplösningen var sådär väldigt fascinerade och klurig. Förstod inte heller Lucy Rex tankegång och att poliserna kändes som Kling och Klang. Tyvärr, ingen vinnare här. Om det är en debut så är det ett bra försök.
Uppläsare gjorde tyvärr att den fick ännu mer prägel av back in the days.
Den här deckaren gillade jag väldigt mycket. En riktig pusseldeckare, bladvändare och ett plus att den inte alls var så lång. Jag är väldigt glad att jag fick chans att läsa den här boken. Spännande och en välskriven bok.