Pizza

Mat
Köp färdigdeg eller gör degen lätt själv och välj precis vad och hur mycker av allt du vill ha på. Extra kul o göra tillsammans med vänner eller familj!
Köppizza tycker jag inte är supergott men gör de själv och jag kan äta pizza varje dag! Jag tycker att degen man gör själv är mycket godare och allt du har på pizzan kan du själv välja hur mycket du vill ha av. En god vegansk och vegetarisk pizza går enklare att göra själv och äter du kött men kan inte bestämma om du vill ha parmaskinka eller salami på? Ta både och!
Tillsammans med pasta är pizza det godaste jag vet i matväg. Italienarna kan onekligen skapa magi med få enkla, fräscha och goda smaker. Detta tillsammans med råvaror av absolut högsta kvalité så klart. En personlig favorit är pizza bianco som har creme fraiche istället för tomatsås och är toppad med chevre, valnötter och honung. Så makalöst gott! Finns många bra recept att tillgå på nätet- bara att googla. Boun appetito :)
Perfekt mat i alla lägen. Det är lika gott hemlagat som när man köper på pizzeria. Kan varieras i det oändliga med olika toppings.
En maträtt som kan varieras i det oändliga! Pizza från pizzerian är ju perfekt när man inte orkar/vill/har tid att laga middag. Hemmagjord pizza med deg som fått jäsa minst ett dygn, hemmagjord tomatsås, goda toppings som gräddas i grillen på pizzasten är ju något av det godaste jag vet!