Bränn alla mina brev

Alex Schulman 
En gripande kärlekshistoria som spänner över generationer. Alex tar sig tillbaka i tiden och återberättar vad som hänt för att förstå hur det påverkat hans ilska och mörka jag. Här vävs tre olika perspektiv samman och blir till en story. Han drar sig inte för att bli personlig, det handlar om en berättelse utöver det vanliga. Mindre

En gripande kärlekshistoria som spänner över generationer. Alex tar sig tillbaka i Mer

5 utgåvor
Välj utgåva
Bränn alla mina brevSvenska - Pocket
ISBN: 9789188745583
Bränn alla mina brevSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188745149
Bränn alla mina brevSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188745576
Bränn alla mina brevSvenska - E-bok
ISBN: 9789188745552
Bränn alla mina brevSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188745569
Alexander Schulman är framför allt känd från sin podcast "Alex och Sigge", som sänds varje fredag tillsammans med hans kompanjon Sigge Eklund. Men som författare har Alexander Schulman skrivit flera olika kända romaner. "Bränn alla mina brev" är en av hans bästa.

I boken "Bränn alla mina brev" försöker Alexander Schulman förstå varför han själv bär på sådan vrede och ångest. Hans egna barndom påverkar hans vuxna liv. Därför försöker han gå tillbaka i sin familjs historia för att hitta svar på barndomens problem.

Han går två generationer tillbaka och hittar mer än han trodde. Läsaren får följa Alexander Schulmans jakt på vad som hände med hans föräldrar och hans föräldrars föräldrar. Genom dagboksanteckningar, brev och minnen får läsaren följa Alexander Schulmans detektivarbete genom tid och rum.

Boken är en fröjd att läsa. "Bränn alla mina brev" av Alexander Schulman är skriven med ett unikt språk som får en att njuta av läsandet i sig, inte bara historien. För den som bara lyssnat på Alexanders podd innan, är detta en ny sida av författaren.