Min moster älskar mig

Bok av Sofia Larsson
Spännande, lite småobehaglig och bitvis hjärtskärande. En bok jag rekommenderar varmt!

Det här är den andra boken i "M-trilogin"; den första heter "Mönster" och den kan jag också varmt rekommendera!

I den här boken får vi återigen träffa flera av dem karaktärer som vi träffade på första gången i "Mönster".
Boken börjar två år efter att "Mönster" tog slut. Lollo har påbörjat en utbildning som hon trivs med och flyttat in med Bianca som inger trygghet. Vilket i sin tur är precis vad Bianca behöver av Lollo då hennes tunga, tunga ryggsäck från det förflutna som trycker henne allt djupare ner i skorna.

Vera som snart ska bli sambo även hon upptäcker något som får henne att tänka i nya banor; hon hittar en moster vars historia berör på mer än ett plan. Hon sörjer en moster hon aldrig haft; men börjar mosterns berättelse inverka för mycket på Veras eget liv?

Det är även återigen dags att träffa på mönsterdrottningen Emma som är syster till Lollo. Hennes affär blomstrar och hon tar hjälp utifrån för att få den att blomma ut ännu mer. Men vad är det som stör Emma? Är det något med affären eller är det den nya hemsidan som är problemet?
Jag blev glad när bok. nummer två kom och det var dags att äntligen få ser hur det går för det härliga gänget från "Mönster". Efter att "Min moster älskar mig" är avslutad så önskar jag verkligen att bok nummer tre kommer... Exakt precis nu!

Det här är en bok jag kan rekommendera; men tipset är att du läser "Mönster" först! Får då också passa på att gratulera om du nu inte läst någon av böckerna för då har du verkligen något att se framemot!