Kristina Boström

Användarprofil

Nattavaara

Bok av Thomas Engström och Margit Richert
Det här är den bästa dystopi jag läst! Mörk, vacker & rapp! Älskar att den utspelar sig i norrländsk miljö. Sättet den vänder upp & ner på hela ens tankeverksamhet är otroligt stimulerande & spännande! Ser fram emot kommande uppföljare!

Kastanjemannen

Bok av Søren Sveistrup
Ofattbart spännande & klurig! Jag höll andan till sista sidan! Här har alla crimeälskare en riktigt grym deckare att sätta tänderna i 👍🏽

Mysteriet på Asthall

Bok av Jessica Fellowes
Mycket spännande & mysig bok! För den som uppskattar brittiska överklassmiljöer & en välskriven deckargåta är det bara att gratulera! Här är boken för dig! Kommer med glädje läsa allt författaren skriver!
Detta är både något jag brukar önska mig & själv ge i gåva! Finns det något finare att ge än ting med historia & karaktär? Unika & roliga presenter som dessutom generellt kostar mindre. Bra för plånboken, fantasin & planeten!
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Cockpit

Film från 2012 regisserad av Mårten Klingberg
VANSINNIGT rolig film som snabbt blev en favorit i huset & har avnjutits många gånger sen dess! Duktiga skådespelare tillsammans med dråpliga karaktärer gör detta till en film man i allra högsta grad borde se!

Ditt hjärta är mitt

Bok av Thomas Bodström och Lana Brunell
Otäcka mord & oväntade vändningar boken igenom! Mitt största problem är att jag har svårt att sympatisera med huvudpersonen. Men överlag välskriven & mycket spännande!

Välkommen till familjen

Film från 2005 regisserad av Thomas Bezucha
Min favorit i genren julfilmer! Rolig, stämningsfull & fin! Sitter bänkad varje gång den visas första gången i december & gråter & skrattar lika mycket varje år.

Oskuld och oleander

Bok av Kerstin Bergman
Välskriven och spännande mysdeckare med en oförutsedd upplösning. Lite triggervarning för oförlåtliga brott som var svårsmälta. Men överlag en bra bok!

En man som heter Ove

Film från 2015 regisserad av Hannes Holm
Jag älskade boken & blev inte det ringaste besviken på filmatiseringen. Lassgård är lysande som den trulige Ove & får en att skratta och gråta precis som under läsupplevelsen. Mycket mycket bra!

Tistelhonung

Bok av Sara Paborn
Första boken jag läser av den här författaren, men inte sista! Den här historien är både gripande & underhållande & författarrösten är perfekt avvägd & trivsam!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.