Charlotte Hultman

Användarprofil
Fantastisk verklighetstrogen serie med bra skådisar och aktuella ämnen! Hoppas verkligen att det blir en säsong 2.

Himlen måste sakna en ängel

Bok av Linn Maria Wågberg
Fantastisk bok med så viktigt ämne! Maria skriver gripande och självutlämnande. Jag både ville läsa vidare och ändå inte på en och samma gång!
Starkt misstänksam tog jag mig an denna bok! Men Bob alltså!!! Han verkar vara en skön prick! Blir sugen på att läsa mer verkligen! Härliga svar på förunderliga frågor!

Lila hibiskus

Bok av Chimamanda Ngozi Adichie
Jag hade stora förväntningar på denna bok och blev tyvärr lite besviken. De andra böckerna, Americanah och En halv gul sol, av samma författare fångade mig så mycket mer...
Fantastisk podd med intervjuer som känns otroligt genuina när de görs av en like. Tomas är varm och inlyssnande och ämnena som berörs är bra!

Lite död runt ögonen

Bok av David Ärlemalm
Fantastiskt gripande berättelse som liksom kramar hjärtat på dig från första sidan. Man ler, lider och kämpar med Arto och Bodil. Ibland tröstar man och ibland ryter man åt Arto inombords! Jag hoppas så att det kommer en fortsättning.

Spikmatta som present

Perfekt julklapp även 11 år efter att den blev årets julklapp. Jag använder min ofta i kombination med massage för att lindra ömma muskler

Vinter vid Sommen

Bok av Camilla Dahlson
Mysig feelgood med sympatiska karaktärer. Lisen får ärva ett spahotell av en okänd kvinna och beslutar sig för att satsa på att få igång det! Detta trots att det innebär att hon får säga upp sig från sitt jobb och flytta 20-30 mil med sina tvp barn!
Hon satsar helhjärtat! ❤️
Jag gillar att boken är fristående från Sommar vid Sommen men att karaktärer från den boken dyker upp som bifigurer.

Glassmaskin som present

Roligt att kunna göra sin egen glass men i vår familj har den mest blivit stående då det bara går att göra en ganska liten mängd. På en familj med fyra personer får man 0,5 dl var på en laddning. Tar ju ändå lite tid så man gör kanske inte fler omgångar innan man äter. Så mitt råd är kolla hur stor sats det blir och satsa på en stor!

Sen for jag hem

Bok av Karin Smirnoff
Avslutande delen på en fantastisk trilogi. Magiskt språk som jag tror tyvärr avskräcker många! Men var inte rädda, man kommer snabbt in i hur man läser det och då är det såååå bra!
Smirnoff väger ihop historien om Jana och hennes närmaste på ett bra vis!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.