Glassmaskin

Produkttyp

Glassmaskin som present

Vem älskar inte glass? Precis. Därför är den här den perfekta tipset till julklapp! Tänk alla nya smakkombinationer som du kan testa på när du gör egen glass!

Glassmaskin som present

Tänk att kunna göra sin favorit glass om och om igen, med denna blir alla glada inte bara barnen till jul.

Glassmaskin som present

Perfekt att kunna göra egen glass. Kul för både vuxna och små.
Godast nu till julen är saffransglass.

Glassmaskin som present

En kul present att få om man tycker om glass. Ett tips är att köpa en något dyrare (om man har råd).

Glassmaskin som present

En trevlig present. Om man har råd rekommenderar jag dock att man köper en lite dyrare variant där inte skålen behöver ligga i frysen flera timmar innan användning.

Glassmaskin som present

Jättekul att kunna göra glass själv, men vegansk såklart. Enkelt med mandelmjölksbas eller kokosmjölk. Bra för at tman undviker förpackningar. Köp begagnat dock, det finns så många som tröttnat på sina :-)

Glassmaskin som present

Roligt att kunna göra sin egen glass men i vår familj har den mest blivit stående då det bara går att göra en ganska liten mängd. På en familj med fyra personer får man 0,5 dl var på en laddning. Tar ju ändå lite tid så man gör kanske inte fler omgångar innan man äter. Så mitt råd är kolla hur stor sats det blir och satsa på en stor!

Glassmaskin som present

Det här är nog i de flesta fall "en kul grej" som man kan ge till den som har det mesta, men tyvärr är risken stor att den blir stående i ett skåp större delen av tiden. I de flesta fall kräver glassmaskiner att en del av maskinen stått i frysen i god tid innan den ska användas så har man inte en rymlig frys där bunken kan stå till vardags blir det inga "spontanglassar".
Känner du en glassentusiast med rymlig frys och köksskåp kanske det ändå är rätt present.