Pernilla Nilsson

Användarprofil

Gå på spa som present

En perfekt present att ge till en förälder, ett syskon eller partner. Finns inget trevligare än att få koppla av lite och njuta av nuet på ett spa. Denna present går alltid hem!

Du ser ju inte sjuk ut

Bok av Nicole Falciani
Lyssnade på denna bok och tyckte den var väldigt mysig, viktig och en tankeställare. Lider själv inte av sjukdomen och har ingen i min närhet men Nicoles ärliga ord gjorde att en blev fast och fick en djupare förståelse.

En bur av guld

Bok av Camilla Läckberg
Första boken som jag läser med Camilla Läckberg och jag slukades verkligen in i boken. Helt fantastik och spännande historia om Faye och typ av drama som känns verklighetstroget. En riktig bladvändare med en tvist på slutet.

Folk med ångest

Bok av Fredrik Backman
En unik bok med Fredrik Backman där man får följa olika människors bakgrund under ett dygn inspärrade tillsammans. Man lär känna de olika karaktärerna på djupet. Folk med ångest lyfter viktiga ämnen på ett humoristiskt sätt och jag ser fram emot att se denna på film framåt.

Bränn alla mina brev

Bok av Alex Schulman
En fantastisk berättelse om uppväxten och hur den har format en som person. Man får följa Alex resa i att finna svar kring hans morföräldrar samtidigt som han reflekterar över sin egna uppväxt. En stark och fin historia.

Tjänster och gentjänster

Bok av Sophie Kinsella
Första boken jag läser med Sophie Kinsella och jag älskade den. Så enkel, mysig och rolig i mellanåt. Älskade karaktären i boken och hur man fick följa hennes liv. En trevlig bok som passar perfekt för stunder när man vill ha en mysig lässtund!

En man som heter Ove

Film från 2015 regisserad av Hannes Holm
Såg filmen innan jag läst boken och blev helt kär i karaktären och historian. En otroligt fin historia om en man som försöker fortsätta vardagen efter en tragedi och förlust av sin fru. Man möter hans bakgrund och får se in i hans sätt att hantera sina känslor. Se den!

Låt oss hoppas på det bästa

Bok av Carolina Setterwall
Hade inga direkta förväntningar på denna bok då den för mig vad okänd sedan innan. Läste boken med sorg i hjärtat genom hela, samtidigt som man såg det sårbara och vackra i den. Det är en historia om kärlek, föräldraskap och att resa sig upp igen efter en stor sorg. Boken är baserad på författarens verklighet och man sugs själv in i den verkligheten. Läs den!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.