Gå på spa

Aktivitet

Gå på spa som present

Jag tycker det är en riktigt bra present. Spa är någonting som de flesta tycker om. Är man stressad kan en spavistelse vara en perfekt present, för att kunna koppla av. Man kan även välja att gå på spa tillsammans med någon annan, kompis, släkting eller någon i familjen.

En väldigt bra present till någon som du tycker förtjänar spa.

Gå på spa som present

Att ta hand om sig själv kan vara riktig lyx och avkopplande. Så varför inte unna sig detta lite oftare. En perfekt gåva till någon som behöver omtanke och avkoppling

Gå på spa som present

I tider som dessa kan man verkligen behöva pyssla om sig och unna sig lite lyx i vardagen. Vad är då inte bättre än att gå på spa. Jag tycker det är uppiggande och skönt!

Gå på spa som present

Att få en behandling eller en dag på spa är en lyxig present att få och att ge. En stund och present som man själv inte unnar sig.

Så skäm bort någon du tycker om med en spapresent.

Gå på spa som present

En perfekt present till den stressade, utarbetade eller livsnjutaren! En massage, ansiktsbehandling, bad. Alternativen är många och oavsett vad man väljer blir mottagaren glad!

Gå på spa som present

Spahelg är något man unnar sig alldeles för sällan så det skulle jag tycka är en perfekt present att ge bort

Gå på spa som present

Tänk dig att få gå iväg och bli ompysslad och släppa alla vardagsproblem,stress och negativ energi. Underbart att få känna sig som ny! Ladda på batterierna

Gå på spa som present

En perfekt julklapp som kanske kan ges bort som en upplevelse tillsammans med givaren. En upplevelse är något som kommer finnas kvar som ett härligt minne. Att få pyssla om sig själv och bara koppla av är aldrig fel och uppskattas av de flesta.

Gå på spa som present

En toppen present att unna någon att få lite kroppsvård som även vårdar själen. Att få basta och glida tyngdlöst runt i vatten samt att ta en massage. Också något som folk är för dåliga på att unna sig själva!

Gå på spa som present

Att spendera några timmar på ett härligt spa är lyx i vardagen, att sitta i en varm pool eller i en bastu och bara vara är en lisa för själen.

Gå på spa som present

En super bra present till vem som helst! Alla kan må bra av lite värme och lyx i dessa dagar! Dessutom finns det spa i många olika former och det finns något för alla!

Gå på spa som present

En toppen present , till någon som fyller år , brudpar eller någon som behöver lite uppmuntran .
De flesta gillar vatten och avkoppling . Och det bästa är att man kan ta med vem som helst . Mamba-ma -dotter spa. Mormor och barnbarns spa . Eller far och son . Här kan man inte springa från varandra , då finns gott om
Tid att få njuta och umgås tillsammans , utan massa tekniska uppkopplingar .

Gå på spa som present

I Laholms kommun finns lögnäs gård. De har boende, jättefin spaavdelning och även bondgård för barnen. Jättemysigt med bästa väninnan eller bästa mannen eller varför inte en eftermiddag med barnbarnen?

Gå på spa som present

Detta fick jag i present när jag fyllde 30, å har även gett till min mormor o min mamma när de fyllt jämnt. Ett underbart sätt att spendera tid tillsammans, olika generationer o samtidigt njuta av en lugn atmosfär o komma ut som en ny människa.

Gå på spa som present

Vem vill inte gå på spa liksom? Att själv få välja när och hur är bättre än bäst. Dessutom är det grymt att ge bort eftersom man själv kan gå med.

Gå på spa som present

Inte bra just för tillfället med tanke på pandemin. Vi har en anhörig som tillhör riskgrupp och vi har förfört inte kunnat använda vårt presentkort gå på spa som vi har fått i julklapp förra året . Vi kommer dock att köpa hudprodukter för den istället.

Gå på spa som present

Detta är nog det enda jag ger mig själv och andra i julklapp när det kommer till en upplevelse. Så mysigt och avslappnande!

Det jag uppskattar med spa är helheten och att man kan göra det till sin egen upplevelse. Välja olika behandlingar, bada vila och framförallt känna ett lugn och njuta!

Gå på spa som present

Vi är väl fler än jag som är lite dåliga på att skämma bort oss själva? Därför är det en helt underbar present att få gå på spa! Utan att betala för det! Alla behöver ju någon gång unna sig egentid och lyx för att orka vardagspusslet. Jag har både fått och gett bort spaupplevelse i present och rekommenderar det varmt!

Gå på spa som present

En perfekt present att ge till en förälder, ett syskon eller partner. Finns inget trevligare än att få koppla av lite och njuta av nuet på ett spa. Denna present går alltid hem!

Gå på spa som present

Man unnar sig kanske inte själv så ofta att gå på spa men vem skulle inte bli glad för det som present? Bästa presenten! Särskilt om man får åka ihop med någon man gillar.