Mitt perfekta liv

The Truth About Forever
Bok av Sarah Dessen
Vad är egentligen ett perfekt liv? Kan det helt oväntade vara det som visar sig vara det mest perfekta? Macys sommar ligger framför henne, noggrant planerad, precis som hon vill ha det för att inte förlora kontrollen. Hennes kille åker iväg på "brain camp". Själv ska hon jobba i informationsdisken på biblioteket. Men det blir inte som hon tänkt sig: Pojkvännen vill att de ska ta en paus, och plötsligt dyker ett extra sommarjobb upp på cateringfirman Wish, där det jobbar ett gäng galna typer som Macy verkligen gillar. Där finns också Wes - tatuerad, konstnärlig, en kille som säger sanningen och som är den där sorten som vänder upp och ner på ens liv. Han är precis allt det Macy inte vill ha, men ändå känner hon sig så bekväm med honom, och lyckligare än på länge. Kan det helt oväntade vara det som är helt rätt?
Marcy lever ett perfekt liv med en perfekt pojkvän och en kärleksfull mamma. Trotts det perfekta livet kan hon inte glömma den tragedi hon såg med egna ögon. Att förlora sin älskade pappa. Under sommaren vänds hela Marcys liv upp och ner, pojkvännen vill ta en paus och hennes jobb är dö trist. Ett cateringjobb dyker som hon tar, där lär hon känns galna kollegor och Wes, en kille som är helt motsats till Marcys ”pojkvän”
Macy har hela sommaren framför sig, noga planerad så som hon vill ha det. Hon ska jobba på biblioteket medan hennes pojkvän åker på läger. Men det blir inte som hon tänkt sig, pojkvännen vill att de tar en paus och Macy får ett extra sommarjobb på en cateringfirma där några speciella personer arbetar. De är den sortens personer som vänder allt man planerat upp och ner, som killen Wes som säger sanningen. Han är allt som Macy inte vill ha, men hon känner sig så bekväm med honom och hon känner sig gladare än vad hon gjort under en lång tid.
En trevlig och rolig bok med många mysiga och roliga karaktärer som du inte kan låta bli att gilla. En författare som jag gillar väldigt mycket och jag rekommenderar att läsa hennes böcker.