Three Sisters Island-trilogin

Three Sisters Island - Collection of 3 book
Bok av Nora Roberts
Romantrilogin Three Sisters Island utspelar sig på en både pittoresk och dramatisk liten ö utanför Massachusetts kust. I början av den första romanen, En förtrollad ö, anländer en ung kvinna, Nell, med färjan. Hon är på flykt efter ett destruktivt förhållande, har bytt identitet och lämnat sitt gamla liv. Nell får jobb på caféet i öns bokhandel och lär känna öns invånare: den karismatiska Mia som driver bokhandeln Café Book, den snygga sheriffen Zack och hans syster, polisen Ripley. Ön har en lång historia av legender och häxkrafter, och det visar sig att Nell liksom Mia och Ripley är ättling till de tre häxor som fanns där på 1600-talet. Nell tror att hon är säker på ön, men det finns onda krafter som är ute efter henne. Three Sisters Island är en perfekt Nora Roberts-trilogi: romantisk, rolig och magisk. I de två andra delarna Månskensstranden och Huset vid havet står Ripley och Mia i centrum.
En bok med magi och kärlek. Utspelar sig på en pittoreskt ö. Älskade hela serien så mycket. Författaren har verkligen förmågan att fånga sina läsare och hålla kvar dom.
En sån bra trilogi. Om magi , kärlek och spänning. Man kan inte släppa böckerna och ja läste ut en bok på en dag. Dock lite jobbigt när man var tvungen vänta på nästa del. Man var trollbunden redan från sidan ett och är en av dem få böcker jag kan tänka mig att läsa om.