Shopaholic, #3

En shopaholic säger ja

Shopaholic Ties the Knot
Bok av Sophie Kinsella
Rebecka Bloomwood har hittat sitt drömjobb. Hon spenderar andra människors pengar hela dagarna. Och får betalt för det. Det perfekta jobbet, den perfekta mannen - Luke Brandon. Och nu, det perfekta bröllopet. Ja, Luke har friat och bröllopsplanerna är i full gång. Den här gången behöver Becky inga ursäkter för att shoppa, för man gifter ju sig bara en gång ... Beckys föräldrar tar för givet att hon ska gifta sig hemma i England, i trädgården och bära sin mors brudklänning. Men Lukes mamma planerar ett stort bröllop i New York. Becky vill förstås inte säga nej till någon och förberedelserna på båda sidor Atlanten fortskrider i takt med att datumet närmar sig ... Sophie Kinsella är författare och före detta ekonomireporter. Hon bor i London med sin familj, sina skor och en samling coola shoppingpåsar som hon använder i syfte att imponera på vännerna. Hennes eget bröllop var en mycket återhållsam tillställning som hon knappt brydde sig om ...
ÄLSKAR DEN! Jag har fastnat i den här serien nu och vill bara fortsätta läsa om den här shoppinggalna kvinnan som alltid lyckas hamna i de mest galna situationerna. Tur att det finns några böcker kvar i serien.
En fortsättning där man får följa Rebecca inför hennes stora dag. Och som vanligt kan hon inte riktigt kontrollera sig när de gäller inköp. Så de spårar ur, men nu måste hon ju även förklara sina inköp för sin blivande man.... Helt okej bok faktiskt men man vill ändå läsa hela och inte sluta.