Omgiven av psykopater

Bok av Thomas Erikson

Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt - eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det ...

På populärvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig - innan det är för sent!

Mindre

Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater. Du har säkert stött på den här personen: en spännande... Mer

12 utgåvor
Välj utgåva
Psykopaatit ympärilläniFinska - Pocket
ISBN: 9789523003927
Omgivet af psykopaterOkänt
ISBN: 9788740054798
Omgitt av psykopater (E-bok)Norska - Okänt
ISBN: 9788205515949
Omgitt av psykopaterNorska - Okänt
ISBN: 9788205515932
Omgivet af psykopaterDanska - Pocket
ISBN: 9788740049909
Omgivet af psykopaterOkänt
ISBN: 9788740054637
Väldigt speciell bok, en bok som jag tycker att att de flesta borde läsa och ta till sig på grund av att det finns sådana här personer överallt.