Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

Surrounded By Idiots
Thomas Erikson

"Omgiven av idioter: hur man förstår dem som inte går att förstå" är en informativ bok av författaren och beteendevetaren Thomas Erikson. Boken ger konkreta tips på hur man bättre kan förstå sin omgivning och vice versa. Den bygger på den populära metoden att dela in människor i olika personlighetskategorier där varje kategori kommunicerar på olika sätt.

19 utgåvor
Välj utgåva
Omgiven av idioterSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175235615
Idiootit ympärilläniFinska - Pocket
ISBN: 9789523003217
Alles Idioten!?Tyska - Pocket
ISBN: 9783426277690
Kehnot pomot ympärilläniFinska - Pocket
ISBN: 9789523004887
Omgitt av idioterNorska - Okänt
ISBN: 9788205509450
Omgitt av idioterNorska - Pocket
ISBN: 9788205520127
Surrounded By IdiotsEngelska - Inbunden
ISBN: 9781250179944
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokus
45 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Plusbok
48 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 40 frakt
Book Outlet
52 kr + 25 frakt
Ginza
52 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
CampusBokhandeln
58 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
CDON
59 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Adlibris
59 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Bokextra
64 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 49 frakt
Fyndiq
79 kr fri frakt
PocketShop
89 kr okänd frakt
Akademibokhandeln
95 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
Webbhallen
99 kr + 39 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
13 kr + 59 frakt
Elsa Larsson
Postad på Omnible
15 mars 2020
Betyg 4
"Omgiven av idioter: hur man förstår dem som inte går att förstå" är en underhållande bok av författaren, föreläsaren och beteendevetaren Thomas Erikson. Boken bygger på den otroligt populära metoden att sortera in människor i fyra olika kategorier. Beroende på vilken kategori du tillhör tillskrivs du särskilda attribut. Sättet att kommunicera skiljer sig mellan dessa personlighetsgrupper, vilket kan skapa problem på arbetsplatser och i verkliga livet. Vissa upplever att de är omgivna av idioter när de i själva verket är omgivna av människor som tänker olika.

"Omgiven av idioter" visar att många av konflikterna som uppstår i vardagen och på arbetsplatsen beror på dålig kommunikation. Boken ger en detaljerad beskrivning kring vad och hur man kan åtgärda detta problem. Först och främst handlar det om att förstå olika personlighetstyper. Baserat på vetenskaplig forskning presenterar författaren en mycket populär metod inom beteendevetenskap. Denna metod utgörs av fyra personlighetskategorier där varje kategori tillskrivs en viss färg. De olika färgerna har olika sätt att kommunicera med de andra färgerna. Den belyser de viktigaste skillnaderna mellan de olika kommunikationsstilarna samt ger hjälpmedel för hur de bättre kan kommunicera med varandra.

"Omgiven av idioter: hur man förstår dem som inte går att förstå" är en mycket insiktsfull bok som ger läsaren en Aha-upplevelse. Boken kommer att förändra hur du ser på dig själv och på andra människor. Istället för att tänka att folk i din omgivning är idioter som inte går att resonera med, kommer du att se deras olikheter. Efter att ha läst boken kommer du effektivt att kunna kategorisera de olika kommunikationstyperna och även veta hur du bemöter dem. Detta är ett mycket effektivt verktyg både i vardagen och på arbetsplatsen. Att veta hur du bemöter chefer, kunder och kollegor på ett smart och professionellt sätt kan vara avgörande i din karriär och ditt välmående på arbetet.

Känner du ibland att folk inte förstår dig, trots att du är extremt tydlig? Känner du att du inte kan resonera med din partner eller familj? Eller tillhör du den stora gruppen människor som ofta känner att det inte riktigt gick som du tänkt dig och att ditt budskap inte togs emot på det sättet du ville? Då är denna bok något för dig. Boken gör att du kommer förstå din omgivning bättre och vice versa.