Drunkna inte i dina känslor

Hitta din känslostyrka
Bok av Margareta Hägglund
Highly Sensitive Personality eller högkänslighet är ett personlighetsdrag som många människor och djur besitter runt om i världen. Dessvärre är det inte förrän nu som forskningen har kommit fram till hur den stark-sköre kan dra till nytta av sin känslighet och omvandla starka känslor till en superkraft. Därför skrevs den här boken - överlevnadsguiden för den känsliga själen.
Den här boken. Återkommer till den hela tiden. Älskar. Så fin. Finurlig. Faktisk. Som en flytväst. Håller om. Ett ankare. Grundar. Dagar då det blåser upp till storm inombords och känslovågorna går skyhöga bläddrar jag bland orden finner ro. Tröst. Det är ok att känna. Det är ok att vara både Sårbar och Superstark.

Jag är INTE ensam!
En handbok med stor igenkänning för oss överkänsliga personer. Boken är skriven av två kvinnor med överkänslighet och med sina egna erfarenheter guidar dom andra med samma egenskaper till sina känslor.
Ungefär 15-25% av befolkningen beräknas vara HSP eller Highly Sensitive Personality. Denna skörhet finns hos både människor och djur och hjälper oss att i tidigt skede kunna utse en kommande fara. Därför är varje flock beroende av högkänsliga medlemmar.

I drunkna inte i dina känslor: en överlevnadsbok för sensitivt begåvade får vi läsa mer om hur man som högkänslig människa lär sig förstå sig på sina känslor, men också hur man handlar efter dem. Samtidigt lär boken läsaren att man inte är ensam om sin superkraft och hur man kan dra fördelar av sin känslighet.