Disa

Bok av Denise Rudberg
Disa ska snart börja ett nytt jobb på en reklambyrå. För henne är livet för det mesta en stor fest och en viktigt del i hennes liv är hennes två bästa vänner Mercedes och Simone. De är Sthlmsqueens. Men allt är inte bara glamour. Ett efter ett dyker problem upp och till slut rasar Disas fasad.
Boken handlar om de tre tjejkompisarna Disa, Simone och Mercedes. Bokens primära karaktär är Disa som har svårt att falla till ro. Hon har svårt att ta sig för viktiga saker såsom att betala räkningar och städa för att nämna några exempel. Disas liv kompliceras ytterligare när hon träffar Theo som är hennes raka motsats.

En enkel och lättläst bok som var underhållande men inte mer än så. Kul att författaren gjorde en avstickare till sin första genre från historiska romaner och deckare vilket visar att hon är bred i sitt författarskap.
Den handlar om Disa som har det kämpigt både med sina familjerelationer och med sitt jobb. I början av boken hittar hon däremot kärleken och man får följa deras kärlekshistoria. En ok bok som var lättläst. Gilla boken om Disa mer än boken om Simone.