Modershjärtat

Bok av Katerina Janouch
Cecilia försöker hitta en ny vardag nu när det femte barnet äntligen är här. Samtidigt råkar hennes mormor ut för en hemsk olycka där hon blir påkörd av smitare och svårt skadad. Vem är det som kan vilja skada hennes gamla och oskyldiga mormor? Eller är Sonja så oskyldig som Cecilia tror?
Den här boken har lite av varje, kärlek, mord, olyckor, svek, ångest och glädje! Man får följa flera olika personer i boken och man får verkligen lära känna dem! Historien är spännande och man vill gärna veta hur den slutar! Ingenting är som man tror det är och man får se hur alla kämpar för att pussla ihop vardagslivet!
Ser fram emot att få läsa nästa del!
Olycksfågeln är ännu en gång framme i Cecilia Lunds liv men denna gång är det hennes mormor Sonja som drabbas. Sonja blir påkörd av smitare och allting tyder på att det var med avsikt. Men vem kan vara ute efter hennes stackars oskyldiga mormor? Sonja svävar mellan liv och död och Cecilia och hennes systrar finns ständigt vid hennes sida på sjukhuset. Samtidigt försöker Cecilia gå till botten med vem föraren kan ha varit och varför denne är ute efter hennes mormor.
Det visar sig att en hemsk händelse som varit gömt i det fördolda under flera årtionden nu är påväg att komma upp till ytan. Dessutom försöker Cecilia hitta sin roll som nybliven fembarnsmor och lära känna det senaste tillskottet i barnaskaran.

Katerina Janouch tar ännu en gång med läsaren på en spännande tillvaro i Cecilia Lunds liv. Det är nu ett nytt brott som har begåtts och spänningen är på topp.