Kärlek, bakelser och en mops

Pupcakes
Bok av Annie England Noblin
Brydie Benson står mitt i livet när allt förändras. Hon skiljer sig från sin man och blir både arbetslös och bostadslös. För att få tak över huvudet tackar hon ja till ett erbjudande som innehåller en mops vid namnet Teddy. Livet blir kanske inte alltid som man hade tänkt sig men det kan bli bra ändå!
Härlig feelgood om hundar, bakelser, kärlek och vänskap. En bok som man bara njuter av. För dig som vill ha något lättsamt och mysigt att läsa.
En mysig, charmig och underbar feelgood. Den var ganska förutsägbar och inte någon direkt spänning, men det var ändå mysigt att få följa med Brydie och hennes familj och vänner. Boken slutar ändå på ett sätt som får mig att vilja veta vad som händer sen. Hög mysfaktor på boken!
För den som gillar hundar, julen och böcker om kärlek så kan jag verkligen rekommendera den här härliga feelgood-romanen av Annie England Noblin.

Boken handlar om att det inte alltid blir som man hade tänkt sig, livet kan ta nya vändningar som man inte var beredd på men det behöver inte betyda att förändringen blir till det sämre. Huvudkaraktären i boken heter Brydie Benson och hon står plötsligt på bar mark utan boende, utan jobb och utan mannen som hon har skilt sig ifrån. Hon lyckas få tak över huvudet men på köpet kommer mopsen Teddy, något som hon inte hade räknat med. Men eftersom alternativet är att bo på gatan så tackar hon ja till erbjudandet om gratis boende.

Man blir verkligen varm i hela kroppen av att läsa den här bladvändaren!