Inception

Film från 2010 regisserad av Christopher Nolan

Denna science fiction och actionfilm av Christopher Nolan handlar om att tränga in i folks drömmar. Med en mycket avancerad militär teknik lyckas en grupp människor tränga in i utvalda människors undermedvetna för att plantera idéer. Denna gång har de fått ett uppdrag av en japansk affärsman som vill bryta upp ett energiavtal.

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Kvarnvideo
39 kr + 39 frakt
Ej verifierad butik
Inception (Begagnad)
39 kr
Base.com
~58 kr (4.95 GBP)okänd frakt
Coolshop
69 kr fri frakt
365games.co.uk
~76 kr (6.49 GBP)+ 2.99 GBP frakt
Shop4world.com
~76 kr (6.49 GBP)+ 6.99 GBP frakt
Discshop
79 kr + 29 frakt
Ginza
79 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Zavvi.com
~90 kr (8.49 EUR)+ 6.99 EUR frakt
CDON
299 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
The Hut
~233 kr (19.99 GBP)fri frakt
Denna action och science fiction-film tillhör en av mina favoriter. Christopher Nolan står bakom både regi och manus i denna skruvande historia. Filmen handlar om hur några personer, de så kallade "extractors", har möjlighet att ta sig in i andra personers drömmar. Genom att infiltrera det undermedvetna kan de påverka händelseförloppet. Det finns flera nivåer av drömmar och ju djupare in i drömmen desto mer komplicerat blir det.

Denna film handlar om hur de använder sig av denna militära och experimentella teknik för att infiltrera det undermedvetna hos affärsmannen Saito. Gruppen jobbar för att planera en idé i drömmarens undermedvetna, men samtliga involverades existens står på spel.

Detta är en otroligt spännande och välgjord film! Det är ingen film som man slötittar utan det gäller att man hänger med vad som händer för att man ska få full utdelning av den. Riktigt bra skådespelarinsatser av bland annat Leonardo DiCaprio och Joseph Gordon-Levitt.