Träning för nyblivna mammor

Bok av Olga Rönnberg
Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg är en träningsbok för kvinnor som vill komma i form efter graviditet och förlossning. Den innehåller mycket information om vad som händer med kroppen vid en graviditet. Boken utgörs av ett träningsprogram i fyra delar som skonsamt bygger upp den fysiska och mentala styrkan.
4 utgåvor
Välj utgåva
Träning för nyblivna mammorSvenska - Inbunden
ISBN: 9789173630542
Träning för nyblivna mammorSvenska - Inbunden
ISBN: 9789173630863
Tuoreen äidin treenikirjaFinska - Inbunden
ISBN: 9789512357277
Trening for nybakte mammaerNorska - Inbunden
ISBN: 9788202426576
Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg är en bok som är full av smarta träningstips för kvinnor som nyligen fött barn. Boken utgörs av ett träningsprogram som på ett skonsamt sätt hjälper mammakroppen att komma i form igen. Olga Rönnberg är certifierad personlig tränare och känd från TV-programmet Biggest loser där hon var coach. Hon är expert på träning, framför allt för kvinnor. Hon har själv fött fem barn så hon vet vad hon pratar om. Denna bok ger information om hur kroppen bäst återhämtar sig efter en lång graviditet och förlossning.

Träningsprogrammet består av fyra delar. Den första är återhämtningsperioden, den andra är uppbyggnaden av muskulaturen, den tredje är utökad träning och den sista delen handlar om hållbar och regelbunden träningen. Övningarna är enkla och samtliga kan utföras i hemmet. Detta är för många nyblivna mammor ett måste eftersom det inte är så lätt att ta sig iväg till ett gym med ett spädbarn hemma.

Jag tycker att denna bok är riktigt bra med mycket viktig information. Det finns så mycket felaktig information på nätet om träning vid graviditet och efter förlossning. Denna bok slår hål på seglivade myter och ger peppande tips.