Allt jag önskade

All I Ever Wanted
Bok av Lucy Dillon
Med succétitlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Hundra omistliga ting och När livet börjar om kommer Lucy Dillon nu med en ny efterlängtad roman.Caitlins liv är en enda röra. Hon är gift med en man som alla gillar, men äktenskapet knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. Den enda lösningen verkar vara att separera. Men när pappa flyttar hemifrån slutar deras fyraåriga dotter Nancy att prata. Hon, deras lilla solstråle, som alltid brukade prata oavbrutet är helt förändrad.Nancys faster, Eva, har nyligen blivit änka. Nu tvingas hon gå vidare utan sin man - och utan att ha förverkligat drömmarna som hon givit upp för hans skull. Hon känner sig ensam, men hennes två livliga mopsar är en tröst i sorgen.När Eva går med på att låta Nancy komma och bo hemma hos henne ett par gånger i månaden förändras tillvaron för alla inblandade. Både Caitlin och Eva ser plötsligt sina äktenskap i ett nytt ljus - och de upptäcker vad de själva egentligen innerst inne vill.En härligt hoppingivande och hjärtevärmande bok om förlorade drömmar och nya möjligheter.
En hjärtskärande berättelse om hur svårt det är att vara föräldrar och att bibehålla sin kärleksrelation samtidigt. Caitlin och Patrick har precis separerat. De försöker lösa allt med hjälp av en medlare, men vet inte riktigt hur de ska berätta för barnen. En dag händer det oförutsägbara. Nancy, 4 år, slutar att prata. Ingenting hjälper.

I ett led för att få pappahelgerna att fungera bestäms det att Patrick och barnen ska ses hemma hos hans syster Eva. Hon håller på att hämta sig från sorgen av att ha blivit änka. Det har gått ett år, men livet ter sig inte värt att leva.

En varm berättelse till slut. Tankeväckande.