När livet börjar om

One Small Act of Kindness
Bok av Lucy Dillon
Fest för alla Lucy Dillon-fans Med titlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Och så levde de lyckliga, Tango för vilsna själar och Hundra omistliga ting kommer Lucy Dillon nu med en ny härlig feelgoodroman, När livet börjar om. Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på. En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många - och förverkliga mer än en dröm. När livet börjar om är en charmfull och värmande roman om att börja på nytt - och hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många. Översättare:Ann Björkhem
Mysig feelgood-bok om Libby som lämnar sitt lyxiga liv i London bakom sig för att renovera och driva ett hotell på landet. En dag blir hon vittne till en trafikolycka och kvinnan som blir påkörd har tappat hela sitt minne. Ingen har anmält henne saknad och Libby bestämmer sig för att hjälpa henne att komma på fötter igen tills hon minns sitt liv igen. Fin bok om nyfunnen vänskap och nystart på livet.
Lucy Dillon skriver lika fantastiskt som alltid. Jag har varit fast från den allra första boken och fullkomligt älskar hur hundar har en central del i alla böcker. Feelgood på högstanivå!