Systerskap

Bok av Katerina Janouch
Cecilia får ta sig an en ny utmaning i livet när hon och John separerar. Det är med blandade känslor som huset läggs ut till försäljning och hon nu ska börja livet som mamma bara varannan vecka. Samtidigt som de försöker lappa ihop deras förhållande så fortsätter arbetet på förlossningen.
3 utgåvor
Välj utgåva
SysterskapSvenska - E-bok
ISBN: 9789164241412
Systerskap : romanSvenska - Pocket
ISBN: 9789186369484
Systerskap : romanSvenska - Pocket
ISBN: 9789164202864
Cecilia hade inte kunnat föreställa sig att hennes älskade hus skulle komma ut till försäljning, att hon bara skulle få träffa sina barn varannan vecka och att relationen med John skulle ta slut. Men efter hans otrohet hittar de aldrig tillbaka till varandra och Cecilia måste lära sig att leva ensam. Något som är allt annat än enkelt när man är van vid att det är liv runtom hela tiden.

Samtidigt har hon svårt att komma över Johns svek, hon slits mellan ilska och förtvivlan. På förlossningen är i alla fall allt sig likt och det är den tryggheten som Cecilia klamrar sig fast vid. Ska familjeterapi hjälpa John och Cecilia att hitta tillbaka till varandra så att Cecilia får tillbaka sitt älskade familjeliv?

Katerina fortsätter att skildra en medelålderskvinnas utmaningar på ett fantastiskt sätt. Man kan verkligen sätta sig in i Cecilia känslor, hennes ilska och hennes kluvenhet. En bok som verkligen kan rekommenderas.