Flickan från tjugotalet

Twenties Girl
Bok av Sophie Kinsella
Författaren till böckerna om Becky Bloomwood - välkänd shopaholic - skriver i denna fristående roman om charleston, ett glamoröst spöke och jakten på ett försvunnet halsband. Lara har alltid haft en väldigt livfull fantasi. Men nu börjar även hon undra om hon kanske håller på att bli galen. Normala kvinnor hemsöks väl inte av spöken? Men, Lara har fått besök av sin gamla döda släkting tant Sadie - i form av en ung, rättfram Charlestondansande kvinna. Sadie vill ha hjälp att hitta ett försvunnet halsband, utan det kan hon inte lämna jordelivet. Lara har alldeles redan fullt av egna problem - utan döda släktingar - hennes bästa vän och affärskompanjon har rymt och hon har precis blivit lämnad av sin pojkvän. Men när Lara umgås med Sadie händer det spännande och ovanliga saker, Sadie kanske till och med är lösningen på några av hennes problem? Kan två kvinnor från helt olika tider och dimensioner bli vänner, och till och med lära sig något om och av varandra?
En underhållande bok som handlar om Lara. När Lara är på begravning för sin gammelmoster som blev över hundra år får hon kontakt med henne. Gammelmostern heter Sadie och var ung på 1920-talet. Sadie vill inte bli begravd utan ett speciellt halsband och hon ber Lara leta rätt på det. Sadie följer även med Lara i hennes liv och Lara blir tvingad till både det ena och det andra av Sadie. Detta är en mycket rolig och underhållande bok som man inte vill lägga ifrån sig!
Denna bok fick mig på riktigt bra humör. Länge sedan jag skrattade så när jag läste en bok. Den är bra skriven, spännande på ett mysigt sätt med roliga kommentarer o händelser. Älskar kinsellas böcker.