Begravningsbyrån Tranan, #4

I denna ljuva villervalla

Bok av Ewa Klingberg
Knopparna spirar utanför begravningsbyrån Tranan, liksom kärleken i Sandras hjärta. Hon har till slut insett att den enda vägen, både för hennes personliga del och för Tranans, är framåt. Det är nya tider som kräver nytänkande och flexibilitet. Inte minst när ett kristet mc-gäng kommer rullandes och kliver in på Tranan. Deras extraordinära krav inför begravningen av deras ordförande blir en slutlig ögonöppnare för Sandra. Om byrån klarar av att tillmötesgå dem, klarar de allt. Serien Begravningsbyrån Tranan är en varm och härlig serie om vardagen på en begravningsbyrå och livet i en svensk småstad.
4 utgåvor
Välj utgåva
I denna ljuva villervallaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175459837
I denna ljuva villervallaSvenska - Pocket
ISBN: 9789177892403
I denna ljuva villervallaSvenska - E-bok
ISBN: 9789177891314
I denna ljuva villervallaSvenska - Okänt
ISBN: 9789175458595
Sandra offrar sin efterlängtade semester på att hjälpa sin moster Majken med hennes företag, en begravningsbyrå med svajig ekonomi. Livet kommer ikapp henne och allt blir inte som hon tänkt sig. Ett kort besök i mosterns Tranås drar ut på tiden och Sandra börjar rota sig. I denna ljuva villervalla fortsätter där föregående bok slutade och vi får återigen träffa Majken, Sandra, Christoffer, Sören och de andra på Begravningsbyrån Tranan. Feelgood om en begravningsbyrå, går det? Oh ja! Detta är fjärde boken om Tranan och intrigerna fortlöper. Varmt, charmigt och genuint. En serie väl värd att läsa!
Livet på begravningsbyrån Tranan fortsätter med fler och nya spännande uppdrag. Men i den här fjärde boken blir jag på riktigt orolig över Tranans framtid. Ett tag ser det illa ut för Sandra och personalens hårda ansträngningarna som har lett Tranan på rätt spår riskerar att upplösas. Sandra får reda på fler hemligheter om Ella och hennes förflutna och även kring mosterns konstiga beteende det senaste året. I den här boken ges svar på många frågor jag ställt mig under tidigare böcker. Slutet är så pass bra att serien kunde ha avslutats här, men två böcker till kommer och det är jag glad för. Det är ju först nu jag börjar hålla med Sandra i hennes val och jag är inte redo att släppa Tranan, Sandra, Christoffer, Majken och resten av personalen ännu. Jag trivs så bra i Tranås och på begravningsbyrån Tranan.