Renässansringen

Bok av Elisabeth Öhman
1562 rider den mystiska Mr Walker in i drottning Maria Stuarts borg och friar till henne med en ring, formad som en dödskalle. Fyrahundra år senare har klockmakare Aron Pettersson i Nyköping fått tag i ringen och dras in ett rafflande äventyr där en våning i London, mystiska krafter och drottning Elizabeths guldklockor behövs för att lösa mysteriet.
3 utgåvor
Välj utgåva
RenässansringenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188845429
RenässansringenSvenska - Pocket
ISBN: 9789177991922
RenässansringenSvenska - E-bok
ISBN: 9789188845436
"1562 rider den mystiska Mr Walker in i drottning Maria Stuarts borg och friar till henne med en ring, formad som en dödskalle. Fyrahundra år senare har klockmakare Aron Pettersson i Nyköping fått tag i ringen och dras in ett rafflande äventyr där en våning i London, mystiska krafter och drottning Elizabeths guldklockor behövs för att lösa mysteriet."

Det här är en fortsättning på boken Drottningklockan och har man inte läst den så tycker jag nog att man bör göra det innan man läser denna. Man får ut så mycket mer av historien då. Jag tycker att boken är lagom spännande och är både trovärdig och full av historiska detaljer. Underhållning på hög nivå.