Där solen skiner finns inga skuggor

Bok av Sandra Stark
Emilia har tröttnat rejält på att dejta. Hon vill inget hellre än att träffa sin livspartner. Att hon snart ska fylla trettiofem gör henne inte mindre stressad. Samtidigt som hon går på Tinderdejter gifter sig vännerna runtomkring henne och bildar familj. William å andra sidan har allt. Tillsammans med sin fru väntar han tålmodigt på den sista pusselbiten i deras liv, ett barn. När Emilias och Williams vägar korsas vaknar någonting nytt till liv inom Emilia och tillsammans inleder de en resa av väntan, osäkerhet och passion. Emilia undrar om det är så det skall vara när man träffar den stora kärleken, eller är det egentligen någonting helt annat hon behöver? Det här är en bok om personlig utveckling och att inse sitt eget värde. Henrik Widell
4 utgåvor
Välj utgåva
Där solen skiner finns inga skuggorSvenska - Pocket
ISBN: 9789178850365
Där solen skiner finns inga skuggorSvenska - Ljudbok
ISBN: 9788726221534
Där solen skiner finns inga skuggorSvenska - E-bok
ISBN: 9789178850495
Där solen skiner finns inga skuggorSvenska - Ljudbok
ISBN: 9788726221527
Där solen skiner finns inga skuggor är en bra bok, men det finns egentligen inget speciellt med den. Jag tycker om humorn i boken och att den är lättläst, men den saknar det extra djupet i handlingen som jag gillar. Jag hade velat läsa om djupare karaktärer och om händelser som sitter kvar i mina tankar efter läsningen. Dessutom går det väldigt snabbt i boken, jag är en läsare som gillar långa beskrivningar och meningar som skapar en flytande läsning.

Många böcker är svåra att komma in i då handlingen tar fart efter några kapitel, denna boken var sådan. Jag hade svårt att fastna för boken i början, men efter några kapitel så flöt läsningen på helt okej. Jag gillade boken och jag kan absolut rekommendera den, dessutom är det en väldigt bra skriven debutroman av Sandra Stark.