Ryggsäck

Produkttyp

Ryggsäck som present

En bra och snygg ryggsäck tills den som använder den varje dag är en toppenbra julklapp. Jag har själv önskat mig och fått ryggsäck i julklapp, man sliter ju ut i alla fall några stycken under en livstid. En bra ryggsäck är lite av en investering som lämpar sig lagom som julklapp eller present.

Ryggsäck som present

I dessa Corona tider när det nya inne är att vara ute är en ryggsäck att försvara matsäcken eller extra raggsockor perfekt.

Ryggsäck som present

Till skolan, jobbet eller fritidsaktiviteten? Funkar till vilket som! En snygg och slitstark ryggsäck är praktisk och kommer alltid till användning. Min personliga favorit är Fjällrävens Kånken som finns i flera storlekar och i alla möjliga färger.

Ryggsäck som present

Varför jag vet att det här är en bra present? För att jag önskar mig en ny ryggsäck själv till jul! Helst vill jag att den ska vara både stor och snygg med många innerfack. Superbra att kånka med till jobbet för en person som jag som vill ha med sig halva lägenheten på ryggen.

Ryggsäck som present

Perfekta presenten både för den som bor i staden och landet. Med ryggsäck får man händerna fria och kan packa ner både dator eller picknicken till skogsturen. Bästa gåvan enligt mig!

Ryggsäck som present

Alla behöver en bra ryggsäck. Från det att man börjar förskolan till den dag man står och packar ner matsäcken inför ett äventyr med barnbarnen i skogen.
Det är också en present som har allt! Praktisk, smart, snygg och lite sådär smått hemlig. För är det ”bara” en ryggsäck eller är det något mer i den?