Ryggsäck som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
Till skolan, jobbet eller fritidsaktiviteten? Funkar till vilket som! En snygg och slitstark ryggsäck är praktisk och kommer alltid till användning. Min personliga favorit är Fjällrävens Kånken som finns i flera storlekar och i alla möjliga färger.
Varför jag vet att det här är en bra present? För att jag önskar mig en ny ryggsäck själv till jul! Helst vill jag att den ska vara både stor och snygg med många innerfack. Superbra att kånka med till jobbet för en person som jag som vill ha med sig halva lägenheten på ryggen.
Perfekta presenten både för den som bor i staden och landet. Med ryggsäck får man händerna fria och kan packa ner både dator eller picknicken till skogsturen. Bästa gåvan enligt mig!
Alla behöver en bra ryggsäck. Från det att man börjar förskolan till den dag man står och packar ner matsäcken inför ett äventyr med barnbarnen i skogen.
Det är också en present som har allt! Praktisk, smart, snygg och lite sådär smått hemlig. För är det ”bara” en ryggsäck eller är det något mer i den?