Mattermos

Produkttyp

Mattermos som present

Grym present som kan användas till så många fler tillfällen än när man är ute och vandrar. Har just varit föräldraledig och har använt min otroligt mycket!

Mattermos som present

En mattermos är mycket bra att ha - även om man inte är ute i naturen. Vår har använts mest av dottern som var tvungen att gå på balettlektioner direkt efter en lång dag i skolan.

Mattermos som present

Det här skulle jag vilja ha, blink blink. De i glas är tunga och kan gå sönder... Tror säkert att de i plåt väger mindre och håller värmen bättre så klart.

Mattermos som present

Mattermos är en perfekt present för den som gillar att vara ute i naturen, oavsett om det är vinter eller sommar. Lätt att lägga hela måltiden i eller delar av en måltid som kompletteras med bröd eller något som förvaras kallt.
Även en mycket praktisk present till barnfamiljen eftersom barnen relativt ofta tar med sig matsäck till skolan och då kan det vara skönt med varm mat.
Själv använde jag också mattermos flitigt till min matallergiska dotter, så hon kunde äta säkert när vi var ute, även på restaurang.

Mattermos som present

En mattermos är en hållbar present som uppmanar oss att träffas ute. Passar dessutom väl ihop med årets julklapp stormköket. Den är toppen att ha ena delen av middagen i när man vill äta ute. Till exempel köttfärssås i termosen och koka pasta på stormköket. Vill man göra det ännu enklare för sig stoppar man hela lunchen eller middagen i mattermosen och sticker iväg! Jag skulle vilja säga att mattermosen är för den som vill hänga med i tiden men ändå är bekväm.