Överlevnadskit till nyblivna föräldrar som present

Presenttips
Ett perfekt kit för nyblivna föräldrar, speciellt när man blir förälder för första gången. En perfekt julgåva.
En perfekt present till nyblivna föräldrar, finns mycket som man som förstföderskor inte visste att man behövde eller att det ens fanns. Och den första tiden är man i en bubbla och kan knappt tänka klart!
Perfekt att ge bort ett kit med det där man vet att man använde mycket men absolut inte trodde att man skulle behöva, som en snorsug.. om man inte riktigt vet vad som ska finnas i ett överlevnadskit så funkar ett presentkort på apoteket lika bra, var stamkund där första året med barnen =)
Som nybliven förälder är det ju drömvinst att få ett litet överlevnadskit. Vi fick barnpassning och hotellövernattning som kunde inkasseras närsom och det var guld värt.
Föräldrarna glöms bort när en baby är född och får all uppmärksamhet med kläder dom växer ur på två månader och nallar etc. Föräldrarna står inför en tuff tid med omställningar nya erfarenheter och sömnlösa nätter. Allt som man hjälpa föräldrarna att kunna ha en vardag som fungerar behövs. Ett överlevnadskit med avkoppling som tema är bra och kanske en ljudbok eller vanlig bok att läsa eller lyssna på när babyn ska sova, åka vagn, träna på att krypa, eller bada. Finns säkert massor att komma på med bra fantasi så får föräldrarna uppmärksamhet.
Jag skulle ha älskat att få ett sådant här överlevnadskit när min dotter föddes! Ett överlevnadskit kan innehålla användbara och nödvändiga saker (såsom exempelvis blöjor och nappar), men även sådant som en nybliven förälder "förtjänar" (såsom exempelvis något gott att äta).
En väldigt uppskattad present till nyblivna föräldrar är ett "överlevnadskit". Det kan innehålla sånt som blöjor, amningspads, öronproppar, färdigmat, choklad och kaffe. Kanske sånt som man inte fått äta under graviditeten och därför längtar efter, som till exempel brieost!