Creepypodden i P3

Podcast från Sveriges Radio
Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner Ansvarig utgivare: Louise Welander
Mycket välgjord podd, med läskiga berättelser från nätet. Avsnitten har olika teman, exempelvis Slenderman, och förutom de spännande historierna får man oftast en bakgrund, vilket gör historierna än mer intressanta. Dessutom har podden funnits ett bra tag, så det finns massor av avsnitt att lyssna på.
Välgjord podd som verkligen fångar intresset och håller kvar det. Är tyvärr alldeles för läskigt för mig, så har inte klarat mig igenom många avsnitt, vilket säger mycket om podden ;)
Galet läskig podd, fantastiskt välgjord och spännande. Inget för den känslige att lyssna på, i alla fall efter mörkrets intrång. Jag har blivit skräckslagen mer än en gång, men det är ju förstås det jag är ute efter också när jag lyssnar på creepypodden. Mysigt rysligt!
Det är så mysigt, på nåt sätt... att lyssna på läskiga saker. Vissa lärare satte på creepypodden när vi hade lektion typ bildlektion, och bara satt och skapade.
Sveriges bästa pod, uppläsarna perfekta, historierna spännande. Perfekt till den som tycker om skräck.