Brita Zackari och Parisa Amiri

Podcast med Parisa Amiri och Brita Zackari
I den här podden tar Brita Zackari och Parisa Amiri ett tag om veckan som gått. Populärkulturella frågor står i fokus men det blir även inslag av politik, nyheter och andra viktigheter i livet. Nytt avsnitt varje fredag! Klippare Magnus "Mangz" Silfvenius Öhman @ maggieprod
Skarpa reflektioner. Vassa tungor. Humor, litteratur, musik och feminism i ett modernt och chict format ♡
Rekommenderas för den som vill ha en ny hobby
Älskar Brita och Parisa! De pratar om och analyserar aktualiteter inom populärkultur såväl som samhälle. Litteratur, tv-serier och politik är bara några av ämnena de tar upp. Ständigt lika kloka och roliga, jag ser verkligen upp till den båda.
En av få poddar jag lyssnar på, dock inte varje avsnitt men lite då och då. Jag gillar Brita och Parisas dynamik och att det inte bara är samtal likt "vad gjorde vi förra veckan" som många andra poddar tenderar att ha. Jag gillar även att de har intellektuella samtal utan att bli alltför "besserwissrig".
Bästa podcasten, alla kategorier. De vettigaste jag vet! Så fina värderingar som lyser igenom i alla omvärldsanalyser och genombra tips på populärkultur.
Världens bästa podcast! Passar dig som gillar populärkultur av alla slag och som tycker att feminism och antirasism är viktigt. Podden vilar på bra värderingar och är otroligt underhållande.