Flashback Forever

Podcast med Emma Knyckare och Ina Lundström
Den bästa som hände mig 2020 var att hitta denna podd. Den livar upp rejält. Bör dock konsumeras hemma då du kommer brista ut i asgarv vid ett flertal tillfällen!
Världens bästa podd! Gamla flashbacktrådar läses upp och kommenteras, simpelt med åh så otroligt roligt och rent av fantastiskt, lyssna!
En pod värd att lyssna på. Du får det bästa av Flashback genom tre brillianta komikers perspektiv. Jag vill lyssna jämt!
Skrattar aldrig så mycket som när jag lyssnar på Flashback Forever! Helt klart en av de absolut bästa poddarna genom tiderna som levererar i varje avsnitt!
En fantastiskt rolig podd med de grymmaste programledare! Podden har bjudit på många skratt detta trista Corona år!
Bästa jävla skiten som finns. Det känns verkligen som att sitta i ett vardagsrum och snacka med Mia, Emma och Ina. Mysfaktor och skratt båda i taket.
Min favoritpodd helt klart. Här diskuteras olika trådar på Flashback men lätthet som alltid leder till mycket skratt.
Min absoluta favoritpodd. Rolig, samtida och spännande. Nya trådar från Flashback i varje avsnitt och under december pågår en superrolig julkalender.
En väldigt rolig podd med självdistans och hostsen till podden gör den på ett sätt så att alla kan lyssna, inte endast de som är av samma politiska åsikt på ena hållet eller andra... De lyfter också upp så många udda karaktärer vilket kanske gör att udda människor känner sig mindre ensamma, och kanske känner att inga frågor är för konstiga att ställa.
Min favoritpodcast alla kategorier! Tre genier ligger bakom denna succé. En av få poddar där en kan lyssna på varje avsnitt många gånger med stor behållning, och garva lika mycket varje gång.