Broccolipaj

Mat
Broccolipaj är ju både enkelt och nyttigt (och gott) vilket gör den till en perfekt maträtt. Tar ju lite tid att göra speciellt tiden i ugnen men i övrigt kan man ha i lite av det man har hemma och skapa en broccolipaj med de smaker som man tycker om.
Matigt som håller en mätt länge är en bra sammanfattning på denna maträtt!
Favoritmaten!! Detta är ju så gott! Jag har riven ost i pajskalet för då blir det extra krispigt och får en god smak. Senap är ett måste i äggstanningen. Åh vad jag blir hungrig nu när jag tänker på denna goda paj!
Paj är min bästa "slänga ihop"-middag. Jag brukar använda mig av fryst broccoli (som jag kokar upp snabbt), urkärnade oliver, fetaost, soltorkade tomater, lök och en massa ost. Om jag har andra grönsaker så slänger jag i det också. Serveras med en stor fräsch sallad, verkligen en perfekt middag som känns lyxig men som går väldigt snabbt (minus ugnstiden då, men då kan man ju hitta på något annat kul). Ett tidsbesparande tips är att göra pajdegen kvällen innan så slipper man stå med det en vardag när alla där hemma är hungriga.
Jamen alltså... Kan de bli bättre en måndag o en trögstartad vecka.
Broccoli paj o lite sallad.
Svårslaget igentligen... för både stora o små
Enkelt och perfekt att laga dagen innan till lunchlådor. Räcker länge och kan delas upp i lagon portionsbitar. Om det är något man inte har i skafferiet kan man byta ut det.
Otroligt gott! Ännu bättre med lite sallad bredvid. Åt alltid broccolipaj under min uppväxt och är ett utmärkt val när man försöker äta lite mer vegetariskt!
Underskattat!!
Urgott med skinka och broccolipaj! En av favoriterna som till och med barnen kan önska!
Jag älskar paj! Det är alltid gott. Snabblagat. Billigt. Och miljövänligt. Just broccoli föredrar jag eftersom jag inte längre äter kött och det är ett bra substitut till just det; rikt på protein och sälta. Och gott såklart! Gärna ihop med rödlök, champinjoner och någon god ost.