Shopaholic, #9

Bara en gång om året

Christmas Shopaholic
Bok av Sophie Kinsella
Becky Brandon älskar julen, men det här året kommer att bli annorlunda då Beckys föräldrar har frågat henne om hon vill anordna julfirandet istället för dem. Vad kan gå fel? Tja, syster Jess vill absolut ha vegansk kalkon, maken Luke vill ha samma gamla aftershave som alltid och så kommer en gammal pojkvän på oväntat besök. Blir det kaos, eller kommer Becky att lyckas skapa en stämningsfull och god jul?.
Becky är tillbaka. En gammal pojkvän, föräldrar som flyttar till Shoreditch o uppdraget att hålla i julfirandet för familj o vänner ställer till det för Becky.
En väldigt rolig o underhållande bok från Sophie Kinsella. Böckerna om allas våran shopaholic är så roliga o den här är riktigt bra. Många skratt utlovas.
Rolig och underhållande feel-good roman. Utspelar sig under tiden före jul med allt som hör till den tiden. Planering för julfirande med mat som ska passa alla, inköp av julklappar som också ska passa alla, julspel i skolan och mycket, mycket mer.
Blev så glad att se att Sophie Kinsella kommit ut med en julroman, vilket inte kunde passa sig bättre än under mellandagarna!
Det är trevligt att följa Becky och hur tillmötesgående hon är mot familj och vänner, samtidig som hon hamnar i de mest bisarra situationerna. Även om det kan bli lite mycket yta och fokusering på det materiella så är budskapet i boken så otroligt fint och viktigt. Jag blev glad över att läsa denna boken och de sista 100 sidorna var fantastiska, läs den!
En shopaholic i juletider! När planerna inte blir som man tänkt utan istället vänds upp och ner när Becky Bloomwood tvingas planera och ha julen för första gången. Kinsella skriver briljant och charmigt och får en att flera gånger skratta högt!
Det är så längesen jag läste Shopaholic böckerna men man känner igen sig direkt man börjar läsa denna!

Kan tycka att en hel del var överdrivet i och med Beckys lite virriga och flamsiga sida. Men då och då kommer det fram en annan sida av Becky, en godhjärtad, hjälpsam glädjespridare och det väger upp en del! Det blir en hel del skratt åt diverse märkliga situationer! Tyckte dessutom att slutet var väldigt fint och juligt.
Jättemysig, varm, förarglig och jätterolig bok. Jag älskar alla böcker Sophie Kinsella skriver och den här är inget undantag. Älskar extra mycket att det här är en fristående uppföljare av Shopaholic-serien. Extra bra blir den med jultema, så mysigt. Läs den om ni vill ha nåt lättsamt och roligt i juletider!