Your best life

Margaux Dietz
På Margaux sociala kanaler följer man en influenser med livet på plats, med en nyrenoverad lägenhet, fantastiska resmål och en sockersöt son. I Margauxs bok får läsaren följa vägen innan Margaux blev influenser, en väg krokig väg. En uppväxt med endast en närvarande mamma och andra motgångar som många tjejer möter. I boken får läsaren ta del av hur Margaux har använt de här motgångarna som en styrka. Mindre

På Margaux sociala kanaler följer man en influenser med livet på plats, med en Mer

5 utgåvor
Välj utgåva
Your best lifeSvenska - Inbunden
ISBN: 9789188859761
Your best lifeSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188859884
Your best lifeSvenska - E-bok
ISBN: 9789188859860
SIGNERAD Your best lifeSvenska - Inbunden
ISBN: 9780777772508
Your best lifeSvenska - Pocket
ISBN: 9789189087484
En kapitelbok som beskriver den kända influensern Margaux Dietz resa till att bli influenser och hur hon har hittat vägen till att hitta balansen i sitt liv. Boken beskriver Margauxs barndom med hennes uppväxt i Saltsjöbaden som präglades av föräldrar som skulle skiljas, en inte så närvarande pappa och en kompis som fick lämna livet på jorden innan sin 18-årsdag. Efter varje kapitel och historia, så får läsaren ta del av vad det har gett Margaux för lärdomar. I boken finns därför olika citat som livshändelser har gett Margaux. Boken är bra för att den berättar hur motgångar i livet kan färga människor och motivera dem. Så samtidigt som boken i vissa delar är tragisk, så är boken vacker och lämnar läsaren med en positiv känsla. Dessutom är boken skriven på ett intressant och inlevelsefullt sätt, vilket gör att den är enkel att läsa med både trevlig text och bilder.

En nackdel som boken har är att den likväl alla andra böcker som influensers publicerar, handlar om just en känd människas liv, något som stundtals kan kännas lite uttjatat. Boken är välskriven, intressant och motiverande, men är å andra sidan ännu en kändis livshistoria. Den rekommenderade läsaren för boken bör därför ha ett intresse av att veta mer om Margaux Dietz och vägen till hennes nuvarande liv. Troligtvis en kvinnlig läsare mellan 15 och 35 år, som följer författaren på andra sociala kanaler. En ypperlig bok för läsaren som vill motiveras och läsa mer om Margaux Dietz livshistoria.