Your best life

Bok av Margaux Dietz
På Margaux sociala kanaler följer man en influenser med livet på plats, med en nyrenoverad lägenhet, fantastiska resmål och en sockersöt son. I Margauxs bok får läsaren följa vägen innan Margaux blev influenser, en väg krokig väg. En uppväxt med endast en närvarande mamma och andra motgångar som många tjejer möter. I boken får läsaren ta del av hur Margaux har använt de här motgångarna som en styrka.
En väldigt lättläst bok som jag snabbt tog mig igenom. Väckte många tankar inom mig själv och på mina beteende. Roligt att hon skrivit så utlämnande om sig själv och många bra exempel från hennes liv. Kändes mer som en rolig läsning än en bok som ger en hjälp.
Tyvärr rätt tråkig bok med mest självklarhetereller världsfrånvända tips. De enda personer som jag tror kan gilla boken är folk som redan är fans av henne.
............................................
En självbiografisk bok av Margaux fylld med peppiga citat underbara bilder och hennes nio livsmotto - för ett lyckligare liv.
Boken känns ärlig och aningens lite mörk, men den känns på nåt sätt befriande och förlåtande på samma gång.
Hon berättar om livsavgörande händelser i sitt liv och vad som hon egentligen lärt sig av de.
Mycket interessant att läsa om hennes liv, tankar och råd. Passar både gamla och unga, så både jag o min trettonåring har läst den.
Läs den här om du behöver lite pepp och kärlek i ditt liv!
Margaux är en av Sveriges största influensers som jag även följer på youtube. Eftersom jag älskar hennes kanal blev jag sugen på att läsa boken. Jag blev överraskad att den var så pass ärlig, inspirerande och med stor igenkänningsfaktor. Efteråt fick man många nya vinklar på vardagen och kände mig upprymd. Läsvärd och hoppas på mer böcker från henne!
Jag gillar verkligen boken! Den är så inspirerande och jag blev på väldigt bra humör när jag läste boken. Jag tycker om att varje kapitel handlar om Dietz ledord/livsnycklar.
Boken är väldigt fin och har många bilder och citat lite här och var. Layouten var jättesnyggt gjord.
Jag gillar att boken är ganska djup och att hon berättar om jobbiga saker och inte bara det positiva. Även om boken fokuserar mycket på det positiva så finns det ändå jobbiga delar i boken.
Dietz är en person som inspirerar mig väldigt mycket och jag lärde mig nya saker och hur man kan tänka när det är jobbigt.
En riktigt bra bok!
Margaux Dietz är en av Sveriges största influencers. Flera hundratusen personer följer hennes liv via hennes sociala kanaler, exempelvis YouTube, Instagram och bloggen. Your best life är hennes första bok där hon med glädje och humor beskriver livets upp- och nedgångar.

Margaux Diets har slog igenom stort när hon filmade sin förlossning och lade upp videon på YouTube. Därefter har framgången varit ett faktum. Stor följarskara, intressanta samarbeten, programledarroll och mycket annat. Margaux har en positiv attityd till livet och denna bok är inget undantag. Omslaget och upplägget i boken är inspirerande och glatt, på gränsen till glättigt och klämkäckt. Boken bjuder på Margauxs nio livsmotton för ett lyckligare liv. Här finns även peppande råd, en djupare insyn i influencerns liv samt privata bilder.

Boken är skriven med en stor dos humor och glimten i ögat. Läsaren får ta del av Margauxs uppväxt och privatliv, men det är dock svårt att få grepp om vad det är för bok. Är det en självhjälpsbok eller är det en självbiografi? Margaux är en relativt ny kändis och det känns som att denna typ av bok bör skrivas efter någon med mer erfarenhet. Boken känns som ett förhastat beslut att få ut det mesta under tiden i rampljuset. Generellt sett är boken ganska tunn och den hade nog blivit bättre om författaren och spökskrivaren Gro Janarv hade gett den mer tid. Dock är många av hennes följare unga tjejer i 13-14-årsåldern och de kanske finner att tipsen är hjälpsamma. Framför allt tipsen om att våga gå sin egna väg kan vara användbara för den yngre generationen.

Trots det glada leendet och positiva attityden finns det även en mer ledsam sida som även belyses i denna bok. Det handlar framför allt om föräldrarnas skilsmässa, sexuella övergrepp och den dåliga relationen med pappan. Bland annat berättar hon om känslan av att försöka vara sin pappa till lags och få hans uppmärksamhet. Dessa djupare partier är de bästa och jag hade önskat att de fick ta mer plats. Mer analys och djupare innehåll hade givit denna bok ett högre betyg. Jag tror att många följare köpte denna bok i hopp om att få en djupare inblick och lära känna Margaux bättre. Tyvärr är resultatet inte helt fulländat eftersom boken inte känns genomarbetad. Den passar framför allt för yngre personer som vill få enkla och lättskrivna tips om livets upp- och nedgångar.
En kapitelbok som beskriver den kända influensern Margaux Dietz resa till att bli influenser och hur hon har hittat vägen till att hitta balansen i sitt liv. Boken beskriver Margauxs barndom med hennes uppväxt i Saltsjöbaden som präglades av föräldrar som skulle skiljas, en inte så närvarande pappa och en kompis som fick lämna livet på jorden innan sin 18-årsdag. Efter varje kapitel och historia, så får läsaren ta del av vad det har gett Margaux för lärdomar. I boken finns därför olika citat som livshändelser har gett Margaux. Boken är bra för att den berättar hur motgångar i livet kan färga människor och motivera dem. Så samtidigt som boken i vissa delar är tragisk, så är boken vacker och lämnar läsaren med en positiv känsla. Dessutom är boken skriven på ett intressant och inlevelsefullt sätt, vilket gör att den är enkel att läsa med både trevlig text och bilder.

En nackdel som boken har är att den likväl alla andra böcker som influensers publicerar, handlar om just en känd människas liv, något som stundtals kan kännas lite uttjatat. Boken är välskriven, intressant och motiverande, men är å andra sidan ännu en kändis livshistoria. Den rekommenderade läsaren för boken bör därför ha ett intresse av att veta mer om Margaux Dietz och vägen till hennes nuvarande liv. Troligtvis en kvinnlig läsare mellan 15 och 35 år, som följer författaren på andra sociala kanaler. En ypperlig bok för läsaren som vill motiveras och läsa mer om Margaux Dietz livshistoria.