Fritt fall

Anneli Olsson
Alva har blivit dumpad och självkänslan är på botten. Hon vill visa honom att hon inte alls är så tråkig och nojig som han tror. Hon bestämmer sig för att följa med en kompis på en riktigt lång resa. Detta trots att hon är livrädd för att flyga. När kompisen får förhinder funderar Alva på om hon ska skita i resan eller om hon ska kasta sig ut i världen. Mindre

Alva har blivit dumpad och självkänslan är på botten. Hon vill visa honom att hon inte alls Mer

Fritt fall är en underbar och underhållande debutroman av Anneli. En roman och feelgood som även innehåller lite mörka undertoner och allvar.

Alva arbetar som resesäljare i Gävle. En dag blir hon plötsligt dumpad av sin pojkvän och livet tar en ny vändning. Hon tar chansen att ge sig iväg på en långresa och här börjar hon sin förändring. Vi får följa hur hon går från ganska introvert till att bli mer öppen och social. Alva förändras och hittar sig själv, hon vågar se vad hon själv behöver och inte bara vara andra till lags - hon börjar lyssna på sig själv!

Fritt fall är en bok full av kärlek, värme, humor och härliga reseskildringar! En bok som det var lätt att tycka om och att stanna kvar i. Anneli skriver bra och målande, både vad gäller person- och miljöbeskrivningar och jag kommer på mig själv att fundera på vem som skulle spela Alva om boken blev film.

Missa inte denna fina debutroman! Längtar efter nästa bok!