300 grader

Brännaren
Bok av Pernilla Ericson
Världen plågas av ännu en värmebölja. Sydneys förorter är totalförstörda och i Sverige brinner det på över 50 platser. I ett försök att hitta lugnet lämnar utredare Lilly Hed Stockholm för Nynäshamn. Men även här brinner det. Det är dock inte olycksbränder. De döljer något mycket värre och Lilly tar sig an utmaningen.
3 utgåvor
Välj utgåva
300 graderSvenska - Inbunden
ISBN: 9789189051119
300 graderSvenska - Okänt
ISBN: 9789189051409
300 graderSvenska - E-bok
ISBN: 9789189051171
Herregud vilken bok och igen herregud så bra Eva läser den. Jag kunde inte sluta lyssna. 🔥🔥 Så fruktansvärt bra bok.

Boken handlar om Lilly Hed, ny hos polisen i Nynäshamn. Det är också hennes tillflyktsort efter att hon lämnat ett destruktivt förhållande i Stockholm. Hon flyttar in i en fyr som hon hyr av en dam som heter Hilda. Den fyren verkar vara en underbar plats att bo på, men det är också ytterligare ett bevis på Pernillas skrivförmåga, för man vill bo i den fyren.. vid vattnet.. vakna vid havskanten. 😍😍

Ungefär samtidigt som Lilly flyttar dit börjar en serie våldsamma bränder att härja på orten och Lilly börjar nysta i det efter att brandmannen Jesper påtalat att det finns en del frågetecken kring bränderna. Samtidigt som detta pågår är Sverige drabbat av den värsta värmeböljan i mannaminne. Kampen för att få reda på sanningen ställer Lilly inför svåra situationer.

Den här boken får 🟣🟣🟣🟣+ av fem möjliga och ett extra 💜för miljöbeskrivningarna.