Änkorna

Bok av Pascal Engman
Polisinspektör Vanessa Frank dras in i ett svårlöst dubbelmord när en manlig polis och en kvinna av okänd identitet hittas mördade på Gärdet. Snart leder spåren mot terrornätverket IS. Rädslan för terrorbrott i samhället är stor samtidigt som terrornätverken breder ut sig i det dolda. Dessutom blir utredningen allt mer personlig för Vanessa. Boken är den tredje fristående delen i thrillerserien om Vanessa Frank.
4 utgåvor
Välj utgåva
ÄnkornaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789189007772
ÄnkornaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789189087675
ÄnkornaSvenska - E-bok
ISBN: 9789189087668
ÄnkornaSvenska - Okänt
ISBN: 9789189087682
Bokrecension — ”Änkorna”

Han gjorde det igen @pascalengman vilken bok! Jag har älskat de tidigare böckerna om Vanessa och Nicolas. Och den här tredje gör mig inre besviken, snarare tvärtom. Den har allt, den är spännande från första sidan och spänningen håller i sig. Man kan/vill inte sluta. Det enda som är tråkigt med den här boken är att den nu är slut. 😂
Terrorn har kommit till Sverige och Vanessa och Nicolas måste med livet som insats stoppa detta. Vanessa får dessutom omvärdera sin syn på livet genom diverse händelser.
Vi träffar en ny bekantskap, Axel, en som jag verkligen rörde vid mitt hjärta.
Allt som allt så är det en fartfylld bok, med mycket brottsbekämpning men också en hel del om livet i övrigt. Vilket gör att karaktärerna känns än mer levande.
Hoppas du arbetar på en (eller många fler) uppföljare, för jag är inte färdig med Vanessa och hennes liv. ❤️❤️👍🏻👍🏻