Flickan som aldrig dög

Bok av Lotta Lundh
Utåt sett levde Lotta ett perfekt liv. Hon hade en fin utbildning, skaffade jobb utomlands, bildade familj och blev en uppskattad författare. Men vad ingen såg var det som fanns bakom den lyckliga fasaden. Det kaos och den förtvivlan som rådde inom henne. Inte förrän Lotta kommer i kontakt med en terapeut som gör henne uppmärksam på det som hänt under barndomen, lossnar allt för henne. Som barn gick hon igenom flera traumatiska händelser som gav ärr för livet. Hon fick aldrig sina föräldrars bekräftelse och upplevde inte någon trygghet. Trots att hon ständigt försökte vara till lags kände hon aldrig att hon dög. Allt det här drog in henne i en spiral av ångest, destruktivt beteende och skamkänslor. Tills hon en dag bestämde sig för att det fick vara nog. Lotta Lundh har tidigare gett ut flera hyllade deckare och barnböcker. I "Flickan som aldrig dög: en författares självbild" berättar hon öppenhjärtigt för första gången om de svåra barndomsupplevelser som präglat hennes liv. Det är en stark och självutlämnande bok som berör.
3 utgåvor
Välj utgåva
Flickan som aldrig dögSvenska - Okänt
ISBN: 9789180000550
Flickan som aldrig dögSvenska - E-bok
ISBN: 9789180000567
Flickan som aldrig dögSvenska - Pocket
ISBN: 9789198560060
Det här är Lottas berättelse om sin uppväxt. Om det som inte syns på ytan. Hur hon kämpade för att duga, men föräldrarna alltid svek. Hon kände sig oönskad och oälskad, vilket ledde till självskadebeteende och självmedicinering. Hur hon fick hjälp och vände om sitt mående. Även om det fortfarande är en kamp.

Det är en självutlämnande och ärliga bok. Det kräver mycket styrka att våga berätta.
En stark berättelse och en tung läsning. Men åh så viktig! Jag hoppas boken kan få någon att tro och se att det går att vända rätt igen.