Kärleksbrevet

The Love Letter
Bok av Lucinda Riley
Kärleksbrevet är en spännande roman om en kunglig skandal och oförlåtliga svek av författaren till serien om de sju systrarna. När sir James, en av sin generations främsta skådespelare, avlider 95 år gammal, efterlämnar han inte bara en förtvivlad familj utan också en hemlighet som är så chockerande att den skulle kunna skaka det brittiska etablissemanget i grunden. Joanna Haslam, en ambitiös ung journalist, får i uppdrag att bevaka skådespelarens begravning. Joanna hamnar bredvid en gammal kvinna, som senare skickar henne ett hemligt brev. Joanna börjar skala av lagren av lögner som omslutit hemligheten i över sjuttio år, och inser snart att det finns starka krafter som kommer att göra allt för att hindra henne från att avslöja sanningen. "Res tillbaka till 1990-talets London i denna skildring av mörka hemligheter bland Englands grädda. Perfekt sommareskapism med fantastiska vändningar." Best Magazine
Det här var Lucindas debutbok,storyn är bra så boken kunde ha haft en stor potential dock märks det att det är en debut.Det spretar för mycket vilket gör att jag tappar fokus under läsningen och blir inte särskilt berörd.Det blir för mycket Harlequindeckare över denna bok.

Huvudpersonerna är lite platta och väldigt stereotypiska.Joanna Haslam är journalisten som snubblar över en kunglig hemlighet.Hennes vän Simon visar sig vara en hemlig agent ,därtill finns en berömd skådespelerska och barnbarn till en berömd skådespelare som har en nyckelroll i dramat.

Javisst är det en underhållningsroman men en medioker sådan.Det här är en bok som inte lämnar något avtryck hos mig och ingen bok som kommer att läsas om.