PS från Paris

Er & Sie
Bok av Marc Levy
Paris är staden dit Mia tar sig för att bo hos sin vän Daisy och jobba på hennes restaurang. Paul har också valt Paris som sin tillflyktsort. Mia behövde ett miljöombyte då hennes man ständigt var otrogen medan Paul ville undgå prestationsångest. De båda möts tack vare Pauls vän. Motvilligt kommer de varandra närmare, men uppstår kärlek?.
En underbar, fin och romantisk bok. En riktig feelgood helt i min smak. Jag har länge drömt om att få åka till Paris och min längtan blev större efter att ha läst denna bok
En underbar bok! Så härlig och lättläst precis som en feelgood ska vara. Perfekt för dig som gillar humor och romantik.
Lite trög i början men sen kommer den igång. Charmig, vacker, rolig och överraskande berättelse med vackra miljöbeskrivningar. Den handlar om Mia och Paul som är två härliga men lite struliga karaktärer som ibland blir lite för komplicerade.
Boken är en feelgood-bok, lättläst men lite rörig. Invecklade relationer som jag skulle vilja ha mer målande beskrivningar om, påbörjade trådar som släpps. Alldeles lagom att läsa på en tågresa!
En jättebra bok! Bra och lagom detaljerat, gillar karaktärerna i boken. Har inte läst andra böcker av författaren men det här är en fristående fortsättning av en annan bok tydligen.
En romantisk komedi som föll mig helt i smaken. Berättandet är humoristiskt och ibland blir det så tokigt eller pinsamt att jag inte kan hålla mig för skratt. Mia och Paul är två härliga karaktärer och jag känner att jag bara vill dem väl. Jag hejar på dem och vill att de ska inse att det är ju de som ska bli ett vi.